At the country side












Bilder från helgen!

Hello, under helgen så drog jag och Jonna ut till landet och chillade lite på bryggan och grillade och bara tog de lugnt. Väldigt skönt iaf, men nu så sitter jag och har precis skickat in en CV till Best Western Hotell i Årjäng och så får vi se hur de går! Nervös tjej! :)  

Nothing but just chillin'





Under helgen så blev de en tur ut på landet och då så blev de häng på bryggan med några polare! Vi tog många bilder och så men de lägger jag ut senare! Puss på er


DAY & NIGHT








source: www.lisaplace.devote.se

Älskar verkligen Lisas artikel på fashion corner på devote. Detta tänkte jag köra med under helgen men de blev något annat. Men ska köra på de ikväll istället då vi ska fira Christoffer. Har haft lite fullt upp under helgen så har inte haft tid att blogga, men imorgon så kör vi som vanligt! :)

H&M Fashion against AIDS








   




Imorgon så släpps H&M´s kollektion Fashion Against AIDS kl. 10. Shit vad jag längtar, jag kommer verkligen köpa dessa plagg då dessa är mina favoriter. Men hittar säkert något annat snyggt! :)

OM OM OM OM OM OM













Har ni läst den nya tidningen OM? Love it, den tycker jag att ni ska läsa. :)

Good Morning






God morgon alla söta! :) Idag börjar jag med detox dieten! Så jag kommer att skriva vad jag tränar och hur länge och vad jag äter! Jag börjar morgonen med havregrynsgröt och hallon! :) Puss!


Favorites








 

Detta är några produkter som jag tänkte tipsa om. Biotherm grejerna är då för torr hus och de har hjälpt otroligt bra för mig. Sen torrschampot ifrån Batiste doftar kokos och hjälper verkligen, det är ju dock inte så bra för håret med torrschampo men det är bättre än en tvätt! Och till sist Viviscal, de är näringstillskott för håret. Då jag ska börja med dessa imorgon, så tänkte lägga upp före och efter. Men efter bilden kommer ju ta ett tag eftersom kuren är klar efter 30 dagar. Men dessa produkter rekommenderar jag starkt! :)

Lensway






                                  

                                                       









                                                   Ray-Ban - RB3025-L2823 Aviator hos Mylovebasket
Dessa snygga brillor kommer ifrån www.lensway.se . Dessa vill jag sjukt gärna klicka hem, jag har alltid köpt mina brillor på lensway och jag är alltid 100 % nöjd! Sen så är de ju Ray Ban brillor också, tänk vad snyggt att ha dessa på stranden under sommaren! SÅ SJUKT SNYGGT! Jag tycker att ni ska klicka er in på www.lensway.se och ta er en titt! :)
PUSS

I <3 WILDFOX










                     
      
                                           

RSS 2.0